Ballonvaren bij speciale gebeurtenissen

Na het voltrekken van het huwelijk volgde er een fotoshoot én ballonvaart met het getrouwde koppel.

Filva Ballonvaarten - Avontuurlijk genieten

Speciale gebeurtenis ? Ballonvaren !

Je bent op zoek naar een origineel en niet alledaags cadeau, wel dan kan je bij ons terecht voor een ballonvaart cadeaubon. Je moet naar een jubileum, pensioen, communie- of lentefeest, het einde van de EID of vastenperiode van de ramadam ? Of je zoekt een originele manier om je geliefde te verrassen en misschien zelfs ten huwelijk te vragen. We helpen je graag om origineel uit de hoek te komen en hoog te scoren met een ballonvaart als cadeau. Je kan dit doen in al onze vliegregio’s of op eigen locatie bij een prive ballonvlucht.

Huwelijksaanzoek tijdens de ballonvaart ?

Iedereen zoekt een originele manier om zijn geliefde met een origineel aanzoek te verrassen. Een ballonvaart is daar een ideaal moment voor, je drijft met de luchtballon door de lucht en je kan je nietsvermoedende partner verrassen met jouw uniek verzoek. Misschien wil je wel ergens een spandoek ophangen met jouw boodschap ?

Na een volmondig JA vieren we dit moment met Champagne !

Prijzen vanaf 150 euro per persoon in gemeenschappelijke mand. Maar misschien wil je dit liever beleven tijdens een privé ballonvaart.

Ballonvaart als cadeau voor communie- of lentefeest

Een springkasteel én gaan ballonvaren tijdens je communiefeest ...geen probleem bij Filva Ballonvaarten.

Steeds willen we weer uniek uit de hoek komen om onze kinderen te verrassen. Waarom geen ballonvaart schenken als een avontuurlijke beleving. Geniet samen in de luchtballon als grootouder, peter of meter samen met je klein- of petekind van deze unieke levenservaring. Ballonvaren brengt jullie dichterbij elkaar én het is een herinnering voor het leven dat je schenkt als lentefeest- of communiecadeau.

Je kan rechtstreeks ballonvaarttickets aankopen of een leuke cadeaubon als geschenk geven.

Omdat we gebeurtenissen in de familie belangrijk vinden hebben we een speciale prijs voor senioren en -16 jarigen aan 120 €

Ballonvaart als jubileum of pensioen cadeau

Een pensionering of een jubileum zijn mijlpalen in ieders leven en zijn zeer speciaal en bijzonder. Waarom dit dan niet vieren met een speciaal en bijzonder cadeau ? Ballonvaren past perfect in dit kader en laat iedereen genieten. Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

Je kan rechtstreeks ballonvaarttickets aankopen of een leuke cadeaubon als geschenk geven.

Prijzen vanaf 150 euro per persoon in gemeenschappelijke mand. Senioren 65+ varen mee aan 120 euro per persoon.

We organiseren met regelmaat een ballonvaart met na afloop van de vlucht heerlijke belegde broodjes.

Romantische ballonvaart voor Valentijn

Geniet van het prachtige uitzicht boven de Alpen tijdens een romantische ballonvaart bij Filva.

Op zoek naar een romantisch cadeau voor je geliefde ? Tijdens de ballonvaart zijn er meerdere romantische momenten tussen jullie beide. Jullie staan dicht bij elkaar en genieten van de gezellige en romantische sfeer in de rieten mand. Dit kan gebeuren voor Valentijn maar we zijn niet enkel en alleen op die dag romantisch natuurlijk. Je kan dus het hele jaar door terecht bij ons voor een romantische ballonvaart.

Prijzen vanaf 150 eur per persoon in gemeenschappelijke mand. Een privé-vlucht enkel met z’n tweetjes kan natuurlijk ook.

Ballonvaart op de bucketlist

We hebben allemaal een bucketlist én ballonvaren staat bij heel veel mensen op dat lijstje.
Het is een onvergetelijk avontuur waar velen toch nog steeds over twijfelen omdat ze de controle aan de piloot moeten geven. Toch is het zéker en vast de moeite om zo’n ballonvlucht eens te beleven.
Heerlijk zweven door de lucht vanuit een rieten ballonmand waarbij je geniet van het prachtige zicht.
Schrap nu die ballonvaart van je bucketlist of geef hem cadeau met een ballonvaart cadeaubon.

Prijzen vanaf 150 euro per persoon in gemeenschappelijke mand. Senioren 65+ varen mee aan 120 euro per persoon.

Staat een ballonvaart op je bucketlist ? Informeer naar de mogelijkheden bij Filva Ballonvaarten.

Ballonvaart als cadeau bij het suikerfeest

Een uniek cadeau bij het suikerfeest, een heuse ballonvaart bij Filva Ballonvaarten zeker en vast een succes.

Op zoek naar een leuk en uniek cadeau bij het suikerfeest ? Met een cadeaubon ballonvaart scoor je zeker en vast. Met de hele familie gaan ballonvaren kan tevens een unieke afsluiter zijn van de vastenperiode. Het brengt families dichterbij. Na de vaart kunnen we bij een privé ballonvaart zelfs hapjes voorzien om het feest compleet te maken.

Je kan rechtstreeks ballonvaarttickets aankopen of een leuke cadeaubon als geschenk geven.

Omdat we gebeurtenissen in de familie belangrijk vinden hebben we een speciale prijs voor senioren en -16 jarigen aan 120 €

Ballonvaart op verjaardagsfeestje

Heb je geen inspiratie meer om dochter- of zoonlief verjaardagsfeestje te organiseren ? Of wil je hem of haar verrassen met een avontuurlijke activiteit waarbij alle kinderen worden meegenomen met een ballonvaart ? Dat kan ! Filva Ballonvaarten organiseert het voor jou.

Of neem een ballonvaart cadeaubon mee naar een feestje. Met een ballonvlucht scoor je altijd !

Kinderen vliegen mee aan de speciale prijs van 120 €. Zij dienen wel steeds vergezeld te zijn door een volwassene. Een ballonvaart cadeaubon voor kinderen kost eveneens 120 €

Bij Filva Ballonvaarten kan u ook terecht voor een ballonvaart als verjaardagsfeestje.

Hoe een ballonvlucht boeken ?

1. Koop eerst een Ticket of ruil je Bongo of Cadeaubox-bon om

Koop een Ticket of één van onze Cadeaubonnen.
Of ruil je Bongo/Cadeaubox-bon om naar een Omruil-Ticket.
Regel zelf een volgwagen om je op te pikken na de vlucht of koop een Ticket Vervoer. Je ontvangt je Tickets onmiddellijk in je mailbox na aankoop.

2. Boek daarna een ballonvlucht met onze vluchtplanner

Met het nummer op je Ticket, Cadeaubon of Omruil-Ticket kan je een bepaalde ballonvlucht boeken via onderstaande link.
Na bevestiging ontvang je alle nodige details per email.
Wij kijken er naar uit om je mee te nemen in onze mand !

Geef een ballonvaart cadeaubon

» Ken je iemand die al lang spreekt over een ballonvaart maar er nooit actie voor onderneemt? Geef hem of haar dan net dat nodige duwtje om die droom waar te maken! Geef een ballonvaart cadeaubon !
» Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau dat een beetje anders is dan alle andere ? 
» Of geef toe, je bent gewoon net te laat begonnen om een leuk cadeau te zoeken. We helpen je graag uit de nood!
» Een cadeaubon ballonvaart is origineel en je kan hem razendsnel verkrijgen !

Waarom boeken bij Filva Ballonvaarten

Bruco en Chouffe luchtballon samen in Beervelde - Filva Ballonvaarten Gent

Filva Ballonvaarten is een fulltime ballonbedrijf. Hierdoor krijgt de vluchtvoorbereiding, zoals o.a. het dagelijks analyseren van de weersomstandigheden en het onderhouden en klaarzetten van het materiaal, de nodige tijd. Wij vinden het belangrijk dat dit niet wordt afgehaspeld als een bijkomstige zaak na een andere job. Uw en onze veiligheid zijn té belangrijk !

Filva Ballonvaarten is een bedrijf dat volledig werkt volgens de normen opgelegd door EASA, de Europese luchtvaartauthoriteiten. Dit maakt dat onze ballonnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en dat onze piloten en crew speciaal zijn opgeleid om veiligheid als dé topprioriteit te beschouwen. 

Onze piloten zijn ervaren en dienen bij ons minimaal 450 vlieguren te hebben om met onze ballonnen te mogen vliegen. 

Rijden met een ballontrailer vereist in de meeste gevallen een rijbewijs BE. Vele ballonvaarders zijn hiermee wettelijk niet in orde.

Onze luchtballonnen zijn allen van het merk Ultramagic Balloons. Een topmerk dat staat voor kwaliteit, inovatie en energiezuinigheid. Elk jaar worden zij onderworpen aan een strenge luchtvaartkeuring. Ook onze voertuigen en trailers vergeten we niet !

Tevens werken wij met een rupsvoertuig en een winch op de trailer. Hierdoor vermijden we onnodig gesleur als we samen de ballon en de mand opruimen na de vaart.

Dat de gelukkige passagier de ballonvaart afsluit met een glaasje bubbels staat buiten kijf. Wij voorzien echter ook een glaasje voor de volgwagen. Ook zij beleefden een avontuur om de luchtballon te volgen via de weg.

Je hebt een specifieke wens of droom, vraag naar de mogelijkheden bij Filip. Hij vertelt je graag wat wel en niet kan én hoe het te verwezenlijken. We zijn er voor jou !

Filva Ballonvaarten - Wie zijn wij

Filip Audenaert

Filva Ballonvaarten is opgericht in 2000 door mezelf, Filip Audenaert. Ik ben een gepassioneerde Wase ballonvaarder met maar één doel: iedereen een onvergetelijke mooie en veilige ballonvlucht bezorgen !

Klantgericht

Wij verzorgen passagiersvaarten gedurende het hele jaar door voor particulieren en bedrijven. We luisteren naar wat onze klanten willen en trachten zo goed mogelijk ieders droom te verwezenlijken. We zijn er voor U !

Ons team en onze ballonnen

Ballonvaren is geen one-man-show. Een heel team van piloten, chauffeurs en grondcrew staan steeds voor je klaar. We kunnen verschillende luchtballonnen inzetten die variëren in grootte. Daardoor kunnen wij tot wel 100 passagiers tegelijk mee de lucht in nemen.

Chat openen
1
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?