Met een ballonvaart cadeaubon scoor je altijd

Ballonvaart cadeaubonnen 130€ pp tussen 2 en 31 december

Een ballonvaart cadeaubon begint vanaf 130€ pp voor senioren 65+ en kinderen -16 jaar. De prijs voor een standaard ballonvlucht cadeaubon is 160€ voor Vlaanderen en 170€ voor de Ardennen. 

Geef een ballonvaart cadeaubon voor Vlaanderen als geschenk - te verkrijgen bij Filva Ballonvaarten.

Cadeaubon ballonvaart Vlaanderen

Maak iemand gelukkig met een leuk geschenk.

Met een ballonvaart cadeaubon Vlaanderen kan de gelukkige kiezen uit al onze vliegregio’s in Vlaanderen: regio Waasland, regio Gent, regio Antwerpen, regio Tienen, regio Hasselt, regio Genk of regio Kempen.

Een ballonvlucht cadeaubon is geldig voor zowel avond- als ochtendballonvaarten.

Kerstactie 160 pp
Prijs 15160 pp
130 senioren 65+ of kind -16jaar
Geef een ballonvaart cadeaubon voor de Ardennen als geschenk - te verkrijgen bij Filva Ballonvaarten.

Cadeaubon ballonvaart Ardennen

Verras iemand met een origineel cadeau.

Met een ballonvaart cadeaubon Ardennen kan de gelukkige kiezen uit al onze vliegregio’s in de Ardennen: regio Houffalize, regio Vielsalm, regio La Roche-en-Ardenne, regio Bastogne, regio Saint-Hubert, regio Libramont of regio Arlon.

Geldig voor zowel ochtend- als avondballonvaarten.

Kerstactie 170 pp
Prijs 15170 pp
130 senioren 65+ of kind -16jaar

Wat kost een ballonvaart cadeaubon?

Het is iemands geluksdag

We kennen allemáál de steeds terugkerende uitdaging om maar weer eens met een origineel geschenk uit de hoek te komen. En liefst niet enkel origineel, maar ook nog eens leuk of mooi. Wel, wij helpen je uit de nood ! Een ballonvaart als geschenk is nog steeds een top cadeau idee !

Ballonvaren  heeft het allemaal: het is origineel, het is geweldig, het is adembenemend, het is plezierig, het kan romantisch zijn en zelfs een beetje avontuurlijk.

Voor wie is een ballonvaart cadeaubon een geschikt geschenk ?

Daar kunnen we kort over zijn: voor iedereen van jong tot oud ! 

Een ballonvaart cadeaubon is het geschikte geschenk om een jubileum te vieren, een huwelijksverjaardag, moederdag, vaderdag, een verjaardag, een communiefeest, een lentefeest, het suikerfeest, een vrijwilliger in de bloemetjes zetten, een pensionering, of misschien wil je je geliefde eens verrassen.

Hoe lang blijft een ballonvaart cadeaubon geldig ?

De ballonvaart cadeaubonnen voor volwassenen en senioren van Filva Ballonvaarten zijn 3 jaar geldig. Véél langer dan bij onze collega’s. De ballonvaart cadeaubonnen voor kinderen zijn geldig tot hun zestiende levensjaar. Wij zijn er ons van bewust dat een ballonvaart niet steeds onmiddellijk in de agenda van de gelukkige past en een zomer is zó voorbij. Wij willen daarom niemand teleurstellen maar wel iedereen de kans geven om die prachtige ballonvaart te maken.

Een mooie cadeaukaart of een e-mail voucher

Een ballonvaart cadeaubon kan worden afgeleverd als een mooie kaart of als een e-mail cadeaubon. De keuze is aan jou !

Hoe snel heb je de ballonvaart cadeaubon bij je thuis ?

We hebben het zelf ook al meegemaakt: je cadeauzoektocht steeds maar uitstellen en dan ‘bang’, de heugelijke dag is aangebroken en je hebt nog steeds niets gekocht. Bij Filva Ballonvaarten kan je je ballonvlucht cadeaubon uiterst snel verkrijgen. Een e-mail versie heb je na betaling onmiddellijk in je mailbox. Een cadeaubon kaart wordt prioritair met de post verzonden, dat is meer iets voor de planners onder ons gezien dat toch een dag of zelfs 2 kan duren. Maar misschien is het wel mogelijk dat je de ballonvaart cadeaubon bij ons komt afhalen ? Laat het ons weten !

Hoe boekt de gelukkige daarna een ballonvlucht ?

Met de cadeaubon ballonvaart Vlaanderen of Ardennen kan de gelukkige zijn of haar plaatsje reserveren via onze online planner. 

Het ticketnummer op de cadeaubon zal hierbij moeten worden ingegeven samen met een aantal persoonlijke gegevens, net zoals bij een luchtvaartmaatschappij. Willen ze graag nog een extra ballonvlucht ticket bijkopen dan kan dat natuurlijk ook. Niets zo leuk als in gezelschap samen avontuurlijk genieten in een luchtballon.

Een ballonvaart cadeaubon voor senioren aan een lagere prijs

Filva Ballonvaarten heeft speciale ballonvaart cadeaubonnen voor senioren aan verminderde prijzen vanaf 65 jaar. Origineel cadeau dus voor een jubileum, een pensionering of gewoon een andere bijzondere gelegenheid. 

Een ballonvaart cadeaubon voor kinderen aan een klein prijsje

Filva Ballonvaarten heeft speciale ballonvaart cadeaubonnen voor kinderen aan verminderde prijzen zolang ze onder de 16 jaar zijn. Superleuk geschenk dus voor een communie- of een lentefeest. Met deze kinderbon kan een ballonvlucht worden geboekt tot hun zestiende levensjaar. Zijn ze intussen ouder, dan vragen we het verschil bij te leggen. Tevens moet ieder kind tijdens de ballonvlucht begeleid worden door een familielid of een andere voor het kind gekende persoon. Een ballonvaart ticket voor een volwassene kan met een klik snel online worden besteld.

Kan iemand anders in de plaats mee ?

Het kan altijd voorkomen dat de gelukkige zelf niet meekan. Wij maken er geen enkel probleem van als de ballonvaart cadeaubon door iemand anders wordt gebruikt. Vaart echter iemand mee met een leeftijd tussen de 16 jaar en onder de 65 jaar dan vragen wij om het verschil bij te leggen indien het gaat om een cadeaubon voor senioren of kinderen.

Ballonvaart cadeaubonnen voor bedrijven

Ook voor bedrijven is een ballonvaart cadeaubon een top geschenk idee. Verras je beste klanten of leg een personeelslid eens extra én origineel in de watten. Wij bezorgen je uiteraard een aangepaste BTW-factuur.

Wil je liever iemand, je famillie of vrienden verrassen met een privé-ballonvaart ?

Wil je de ballonmand alleen voor je gezelschap dan bieden wij onze privé ballonvaarten aan. Deze zijn op maat gemaakt en zijn daarom ietwat duurder. Je kan hierbij je eigen opstijglocatie kiezen in overleg met onze piloot (kan ook in het buitenland), de datum helemaal zelf inplannen of een aantal extra’s bijboeken zoals een kaasfondue.

Bekijk hier onze gepersonaliseerde VIP ballonvaarten.

Vervoer terug na de ballonvlucht

» We vragen om een volgwagen te voorzien om de ballon mee te volgen
» De volgwagen kan dan gewoon de grondcrew tijdens de ballonvlucht achterna rijden zodat je daarna kan opgepikt worden
» Jouw volger voorzien we, net zoals jij, ook van een glaasje bubbels of frisdrank na de ballonvaart
» Heb je geen eigen volgwagen, dan kan je bij ons een vervoersticket kopen en verzorgen wij je vervoer terug naar het opstijgterrein
» Deze Tickets Vervoer (één ticket per persoon) dien je ten laatste de dag voor de vaart online aan te kopen.

KOOP HIER JE TICKETS VERVOER TERUG NAAR DE OPSTIJGPLAATS

Waarom boeken bij Filva Ballonvaarten

Bruco en Chouffe luchtballon samen in Beervelde - Filva Ballonvaarten Gent

Filva Ballonvaarten is een fulltime ballonbedrijf. Hierdoor krijgt de vluchtvoorbereiding, zoals o.a. het dagelijks analyseren van de weersomstandigheden en het onderhouden en klaarzetten van het materiaal, de nodige tijd. Wij vinden het belangrijk dat dit niet wordt afgehaspeld als een bijkomstige zaak na een andere job. Uw en onze veiligheid zijn té belangrijk !

Filva Ballonvaarten is een bedrijf dat volledig werkt volgens de normen opgelegd door EASA, de Europese luchtvaartauthoriteiten. Dit maakt dat onze ballonnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en dat onze piloten en crew speciaal zijn opgeleid om veiligheid als dé topprioriteit te beschouwen. 

Onze piloten zijn ervaren en dienen bij ons minimaal 450 vlieguren te hebben om met onze ballonnen te mogen vliegen. 

Rijden met een ballontrailer vereist in de meeste gevallen een rijbewijs BE. Vele ballonvaarders zijn hiermee wettelijk niet in orde.

Onze luchtballonnen zijn allen van het merk Ultramagic Balloons. Een topmerk dat staat voor kwaliteit, inovatie en energiezuinigheid. Elk jaar worden zij onderworpen aan een strenge luchtvaartkeuring. Ook onze voertuigen en trailers vergeten we niet !

Tevens werken wij met een rupsvoertuig en een winch op de trailer. Hierdoor vermijden we onnodig gesleur als we samen de ballon en de mand opruimen na de vaart.

Dat de gelukkige passagier de ballonvaart afsluit met een glaasje bubbels staat buiten kijf. Wij voorzien echter ook een glaasje voor de volgwagen. Ook zij beleefden een avontuur om de luchtballon te volgen via de weg.

Je hebt een specifieke wens of droom, vraag naar de mogelijkheden bij Filip. Hij vertelt je graag wat wel en niet kan én hoe het te verwezenlijken. We zijn er voor jou !

Filva Ballonvaarten - Wie zijn wij

Filip Audenaert

Filva Ballonvaarten is opgericht in 2000 door mezelf, Filip Audenaert. Ik ben een gepassioneerde Wase ballonvaarder met maar één doel: iedereen een onvergetelijke mooie en veilige ballonvlucht bezorgen !

Klantgericht

Wij verzorgen passagiersvaarten gedurende het hele jaar door voor particulieren en bedrijven. We luisteren naar wat onze klanten willen en trachten zo goed mogelijk ieders droom te verwezenlijken. We zijn er voor U !

Ons team en onze ballonnen

Ballonvaren is geen one-man-show. Een heel team van piloten, chauffeurs en grondcrew staan steeds voor je klaar. We kunnen verschillende luchtballonnen inzetten die variëren in grootte. Daardoor kunnen wij tot wel 100 passagiers tegelijk mee de lucht in nemen.

Chat openen
1
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?